Băitanii care l-au bătut cu parul pe un bărbat pe o stradă din Suceava au fost condamnați la câteva luni de închisoare cu suspendare

Judecătoria Suceava i-a condamnat pe doi indivizi care i-au dat cu un par în cap unui bărbat pe străzile municipiului Suceava.

Ștefan Samoilă Marcu (19 de ani), din localitatea Mihoveni, comuna Șcheia, a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Vlăduț Paul Pleșca (19 de ani), din municipiul Suceava, a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Decizia nu este definitivă, părțile din dosar având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

La data de 13 octombrie 2020, cei doi indivizi au avut un conflict spontan cu un bărbat pe o stradă din municipiul Suceava. La un moment dat, cei doi l-au lovit pe bărbat cu un par în zona capului.

În ziua următoare, polițiștii i-au identificat pe cei doi agresori. Atunci, Pleșca și Marcu au fost reținuți pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

 

 

Adauga comentariu