Bărbat găsit decedat pe toaleta din baia locuinței sale

La data de 12 ianuarie 2019, la ora 07.50, polițiștii din Frasin au fost anunțați prin 112 de către cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Gura Humorului despre faptul că s-a constatat decesul lui Atanasie G. (67 de ani), din comuna Ostra.

În urma cercetărilor făcute de agenți s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu concubina sa, Viorica B., în comuna Ostra.  

În dimineața zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 06.00, Atanasie G. s-a trezit, a discutat cu concubina sa, după care a mers în baia locuinței. După aproximativ 10 minute, văzând că bărbatul nu a mai ieșit din baie, concubina sa a intrat după el, găsindu-l pe toaletă, fără a prezenta semne vitale, motiv pentru care a sunat la 112 solicitând o ambulanță. La fața locului s-a prezentat o ambulanță, medicii de la Serviciul de Ambulanță Gura Humorului constatând decesul.

Fiind examinat corporal, cadavrul lui Atanasie G. nu prezenta semne de violență. Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu