Bărbat obligat să doarmă în șură după ce și-a amenințat soția cu moartea

Angela S. (54 de ani), din comuna Volovăț, locuiește împreună cu soțul său, Ioan S. (59 de ani) și cu fiul acestora.

La data de 18 februarie 2019, Ioan S. a mers în vizită la niște rude în județul Timiș.

La data de 26 februarie 2019, a revenit la domiciliu, unde se afla fiul lui. Atunci, bărbatul a observat că soția sa nu este acasă. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, Ioan S. a început să se certe cu fiul său, iar mai apoi ieșind, în curte, a început să o amenințe pe Angela S., în gura mare.

Deoarece Angela S. și fiul său s-au speriat, aceștia au dormit, în seara de 26-27 februarie, la casa unor rude.

La data de 27 februarie, Angela S. a sunat la 112 și a anunțat faptul că soțul ei a amenințat-o cu moartea. Atât femeii cât și fiului ei le-a fost frică în continuare de Ioan S., acesta fiind motivul pentru care au ales să sune la 112.

Femeia a declarat faptul că Ioan S. bea zilnic băuturi alcoolice și este agresiv atât cu ea cât și cu membrii familiei, pe care îi amenință cu moartea. Din cele spuse de Angela S., astfel de evenimente s-au repetat de mai multe ori în ultima perioadă.

Polițiștii au considerat că există un risc iminent asupra vieții și integrității corporale, astfel că au emis ordin de protecție provizoriu. Ordinul de protecție a fost emis la data de 27 februarie 2019, la ora 16.00, fiind valabil până la data de 4 martie 2019, la ora 16.00.

Ioan S. a fost obligat să păstreze o distanță de minimum cinci metri față de Angela S., să părăsească temporar locuința și să locuiască într-o anexă a acelui imobil.

Angela S. a făcut plângere pentru „amenințare”.

Polițiștii au întrocmit un dosar penal pentru „amenințare”.

sursa foto: agrointel.ro

 

Adauga comentariu