Bărbatul care a răpit-o pe fosta concubină, mai tânără cu 20 de ani, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare

Curtea de Apel Suceava a respins apelul inculpatului Aurel Iroftei față de condamnarea acestuia la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „lipsirea de libertate în mod ilegal”.

Decizia este definitivă.


Vă amintim faptul că la data de 3 noiembrie 2021, în jurul orei 13.00, printr-un apel 112 o femeie a sesizat faptul că Aurel Iroftei (42 de ani), din comuna Horodnic de Sus i-a răpit fiica în vârstă de 22 de ani, folosindu-se de un autoturism marca Volkswagen de culoare negru. Tânăra este o fostă concubină de-a răpitorului.

În aceste circumstanțe, toți polițiștii din municipiul Rădăuți au fost informați despre acest eveniment. După ceva timp, autoturismul în cauză a fost identificat pe raza comunei Sadova. La volanul acestuia se afla Aurel Iroftei, iar pe scaunul dreapta față se afla tânara de 22 de ani.

Cei doi au fost conduși la secția de Poliție Câmpulung Moldovenesc, iar pe urmă au fost preluați de polițiștii rădăuțeni pentru a fi audiați cu privire la cele întâmplate.

Conform tinerei, acesta ar fi fost amenințată pentru a urca în mașină.

În urma audierilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Aurel Iroftei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal”.

Adauga comentariu