Bărbatul din Fălticeni care s-a îmbătat și a intrat cu forța peste o bătrână în casă a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare

Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe Mihai Butnariu la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „loviri sau alte violente”, „violare de domiciliu” și „distrugere”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va trebui să presteze timp de 60 de zile o activitate neremunerată în cadrul Primăriei municipiului Fălticeni sau în cadrul DGASPC Suceava.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 2 noiembrie 2021, în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din Fălticeni, din cadrul Biroului Investigații Criminale, privindu-l pe Mihai Butnariu care la data de 28 octombrie 2021 a săvârșit infracțiunile de „violare de domiciliu”, „distrugere” și „lovirea sau alte violențe”, oamenii legii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore.

Vă amintim faptul că, în seara de 27 - 28 octombrie 2021, pe la ora 02.00, o bătrână în vârstă de 83 de ani din municipiul Fălticeni a sunat la 112 și a anunțat disperată faptul că Mihai Butnaru, un vecin de-al ei, i-a spart un geam de la locuința acesteia.

Bătrâna se cunoaște cu scandalagiul, deoarece ocazional îi cere sprijinul pentru treburile gospodărești.

La data menționată, pe la ora 01.30, bărbatul fiind beat a intrat fără drept în curtea femeii. Acesta a încercat să intre în locuința bătrânei, încercând să deschidă una dintre ușile de acces în casă. Femeia nu i-a permis individului să intre în casa ei. Atunci, Butnaru a forțat ușa de acces de la bucătăria locuinței, ocazie cu care a distrus cu pumnul geamul de la respectiva ușă.

Pe urmă, acesta a intrat fără drept în bucătărie. Când bătrâna a ajuns în fața bărbatului, cel din urmă a împins-o pe femeie, iar aceasta a căzut pe pardoseala camerei. În urma căzăturii, victima s-a ales cu răni ușoare la nivelul mâinii drepte.

În timp ce la fața locului se aflau polițiștii, Mihai Butnaru s-a întors la domiciliul victimei. Deoarece acesta avea un comportament dubios și era agitat, polițiștii l-au transportat la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu” și „distrugere”.

De asemenea, scandalagiul a fost amendat deoarece nu avea declarație pe timpul nopții, dar și pentru că nu purta mască de protecție.

Adauga comentariu