Bărbatul din Mușenița care și-a sărbătorit ziua de naștere și și-a violat fiica minoră după ce a îmbătat-o a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat la cinci ani de închisoare pe Daniel Stanichevici (50 de ani), din comuna Mușenița, fiind acuzat că și-a violat fiica minoră. 

Până în prezent, Stanichevici nu și-a recunoscut fapta și încă se bucură de prezumția de nevinovăție. Bărbatul poate ataca sentința mai sus menționată printr-un apel, deoarece aceasta nu este definitivă.

Individul a fost reținut la data de 26 august 2020, iar a doua zi a fost arestat preventiv.


Vă amintim că, la data de 24 august 2020, Daniel Stanichevici și-a sărbătorit ziua de naștere. La petrecerea udată cu mult alcool a luat parte și fiica sa în vârstă de 17 ani.

În noaptea de 24 spre 25 august 2020, în jurul orei 02.00, fiind sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat în camera în care se afla fiica sa, care era întinsă în pat, fiind și ea sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a întreținut relații sexuale normale cu fata sa de 17 ani fără consimțământul minorei și prin contrângerea fizică a acesteia.

Individul era văduv de circa patru ani de zile. Acesta avea grijă de creșterea fiicei sale. Conform localnicilor, Stanichevici are în total cinci copii. Pe lângă minora abuzată sexual, bărbatul mai are încă trei fete, dintre care două majore și una minoră și un fiu minor.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

sursa foto: Facebook/ Stanchevici Daniel

Un bărbat din Mușenița și-a violat fiica de 17 ani chiar de ziua lui de naștere

Violatorul din Mușenita, care de ziua sa și-a abuzat sexual una dintre fiicele minore după ce a îmbătat-o, este tatăl a încă patru copii dintre care doar doi sunt majori


Adauga comentariu