Bărbatul din Preutești, împușcat de polițiști pentru că făcea scandal având un cuțit în mână, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe Gheorghe Apetroaei la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj”. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Preutești sau Primăriei municipiului Fălticeni, pe o perioadă de 60 de zile.

Inculpatul trebuie să plătească celor două victime suma de 4.000 de lei, pentru fiecare, cu titlu de daune morale.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că la data de 19 decembrie 2021, a avut loc un scandal monstru în localitatea Preutești. Acesta a fost provocat de către un bărbat, de 54 de ani, proaspăt întors acasă din Belgia.

Individul, plasat în carantină la domiciliu, a consumat băuturi alcoolice în exces, agresându-și soția în mod repetat.

Fiul său, în vârstă de 29 de ani, aflat și el în carantină, a încercat să-și liniștească tatăl, însă cum nu a reușit a apelat la 112 cerând ajutorul Poliției.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, însă, la vederea agenților, scandalagiul a scăpat de sub control, a pus mâna pe un cuțit și a încercat să-i lovească. Unul dintre polițist a ripostat și l-a împușcat în picior. Glonțul a ricoșat și l-a rănit ușor în braț și pe fiul agresorului.

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși la Spitalul Județean Suceava, unde, în urma testării, a reieșit că bărbatul de 54 de ani este infectat cu Covid – 19. Aceștia au rămas internați pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

 

Adauga comentariu