Bărbatul înjunghiat aseară în parcul MPO este un cunoscut al polițiștilor suceveni și a fost atacat de un amic de pahar

Aseară, pe la ora 21.50, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată de către Spitalul Județean Suceava despre faptul că la secția UPU a ajuns Adi Zus (48 de ani), localnic, care a declarat că a fost agresat în timp ce se afla în zona parcului MPO de pe strada Mărășești, din localitate.

În urma cercetărilor făcute de polițiști a reieșit că în cursul zilei de 10 februarie 2019, în jurul orei 21.20, în timp ce traversa Parcul „MPO” de pe strada Mărășești, din municipiul Suceava, Adi Zus s-a întâlnit cu individ pe care îl cunoaște din vedere și cu care a avut o discuție în contradictoriu, în urma căreia, acesta din urmă l-a lovit cu un cuțit, producându-i o leziune de circa doi centimetri.

Adi Zus se afla sub influența băuturilor alcoolice și a oferit puține detalii cu privire la circumstanțele producerii agresiunii și semnalmentele bărbatului care l-a agresat. Bărbatul înjunghiat este un cunoscut al polițiștilor fiind un fel de om al străzii.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, încadrarea juridică a faptei putând fi schimbată în funcție de concluziile medicilor.

Adauga comentariu