Bărbatul înjunghiat în parcul de la MPO a fost acuzat că și-ar fi jefuit mama imediat după externare

Vineri, 15 februarie 2019, în jurul orei 13.00, Lăcrămioara Z. (69 de ani), din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat faptul că fiul său, Adi Z. (48 de ani) i-a furat telefonul și suma de 200 de lei.

Adi Z. a fost înjunghiat în seara de 10 februarie, în Parcul „MPO”, de pe strada Mărășești, din localitate.  Adi Z. s-a întâlnit cu un individ pe care îl cunoaște din vedere și cu care a avut o discuție în contradictoriu, în urma căreia, acesta din urmă l-a lovit cu un cuțit, producându-i o leziune de circa doi centimetri.

Apelanta a declarat faptul că pe la ora 13.00 fiul său s-a întors de la spital, unde a fost internat pentru câteva zile. Adi Z. nu ar fi stat mult în apartament și a plecat afară. La scurt timp, Lăcrămioara Z. a observat lipsa unui telefon mobil și a sumei de 200 de lei, aflată într-o haină din holul apartamentului.

În timp ce polițiștii o audiau pe femeie, Adi Z. a ajuns la fața locului. Acesta a negat vehement acuzațiile la adresa sa. După ce toată lumea a căutat telefonul prin casă, acesta a fost găsit printre niște haine de-ale Lăcrămioarei, aflate în zona patului.

Valoarea prejudiciului este de 200 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”. 

sursa foto: http://www.graiul.ro

Adauga comentariu