Bătăi cu repetiție între colindătorii din Udești

La data de 25 decembrie 2021, la ora 05.40, polițiști au fost anunțați prin 112 de către Dorel C., din comuna Udești, despre faptul că a fost lovit de către o persoană din localitate.

În urma verificărilor făcute de agenți s-a stabilit că, în dimineața zilei de 25 decembrie a.c., în jurul orei 04.30, Dorel C., în timp ce se afla cu colinda la Petru G., pe raza satului Udești, a avut un conflict spontan cu mai mulți tineri din localitate, printre care și cu Daniel M., conflict care a degenerat, iar acesta din urmă a fost lovit cu pumnii în zona capului.

În jurul orei 05.00, în timp ce se afla la locuința lui Mircea G., din localitate, Dorel C. a ieșit la poartă să vorbească la telefon, ocazie cu care acolo au venit Daniel M., Ioan  M. și Gavril A. cu o mașină. Între aceștia a izbucnit un conflict spontan legat de altercația ce a avut loc la locuința lui Petru G., ocazie cu care Gavril A. l-a lovit în repetate rânduri cu pumnul în zona capului pe Dorel C..

Victima a apelat 112 reclamând cele întâmplate, la fața locului deplasându-se o ambulanță, Dorel C. primind diagnosticul preliminar de TCF.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violențe”.

Adauga comentariu