Bătaie generală în cătunul de rromi din Hancea. Patru scandalagii au fost reținuți de polițiști

La data de 18 octombrie 2021, la ora 11.35, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către Ghiocel Stănescu, din comuna Verești, cu privire la faptul că în cartierul de rromi din satul Hancea a izbucnit un scandal.

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit faptul că, la data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, Nelu Stănescu (36 de ani) s-a deplasat la domiciliul lui Mugurel Stănescu (34 de ani) pentru a discuta și clarifica unele neînțelegeri mai vechi dintre familiile celor doi. În urma discuțiilor, cei doi nu au ajuns la un consens, motiv pentru care între ei a izbucnit un scandal. La fața locului, pe drumul comunal neclasificat din fața locuinței lui Mugurel Stănescu s-au adunat mai mulți membrii aparținând celor două familii, scandalul degenerând, moment în care persoanele aflate la fața locului s-au lovit reciproc. Asupra sa, Octavian Stănescu (63 de ani) avea un cuțit cu care, în condiții care nu au fost încă stabilite, l-a agresat pe Viorel Trandafir Stănescu (55 de ani), provocându-i o plagă superficială la nivelul umărului.

La momentul intervenției, la fața locului au fost găsiți Mugurel Stănescu și Octavian Stănescu care prezentau leziuni, motiv pentru care în acest caz a fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței care au acordat îngrijiri medicale celor doi, Mugurel Stănescu fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Suceava.

În urma altercației, Mugurel Stănescu, Romeo Stănescu, Nelu Stănescu, Viorel Trandafir Stănescu și Octavian Stănescu au suferit leziuni.

Ulterior, Viorel Trandafir Stănescu, Romeo Stănescu și Nelu Stănescu s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmită ordonanță de examinare din punct de vedere medico-legal a lui Viorel Trandafir Stănescu, persoană care suferit leziuni prin înjunghiere, stabilindu-se că leziunile nu au pus în pericol viața victimei.

Suspecții Mugurel Stănescu, Octavian Stănescu, Nelu Stănescu și Busuioc Stănescu au fost reținuți pentru 24 de ore.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încăierare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

 

Adauga comentariu