Bătrân lovit mortal de o mașină în fața Spitalului de Îngrijiri Paliative Ilișești

Seara trecută, pe la ora 19.40, Ioan Călin (57 de ani), din comuna Vama, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Jetta pe DN 17, pe raza localităţii Ilișești, având direcţia de deplasare Suceava spre Gura Humorului, când a ajuns în dreptul Spitalului de Îngrijiri Paliative Ilișești, l-a surprins şi accidentat pe Iosif Șradi (73 de ani), din orașul Solca, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat și fără să se asigure.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale, unde în urma consultaţiei i s-a stabilit următorul diagnostic: „policontuzionat prin accident rutier, TCC cu pierderea cunoștinței, fractură bazin, fractură umăr drept, fracturi costale, comă profundă”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 22.33, polițiștii au fost anunțați de personalul medical din cadrul Spitalului Județean Suceava despre decesul bătrânului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu