Bătrâna de 84 de ani, care îl acuză pe ginerele său că a violat-o și a tâlhărit-o, a anunțat poliția abia după cinci zile de la săvârșirea infracțiunilor

Ieri, Constantin Tătărău (52 de ani), din comuna Valea Moldovei, a fost vizitat de polițiștii suceveni care i-au percheziționat domiciliul. La plecare, oamenii legii l-au luat și pe individ cu ei pentru a-l introduce în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

Individul este acuzat că ar fi violat și tâlhărit o bătrână în vârstă de 84 de ani. Culmea, victima ar fi chiar soacra individului, conform surselor cotidianului Monitorul de Suceava.

Autoritățile au început cercetările după ce victima a anunțat Poliția la data de 26 octombrie 2020 cu privire la evenimentul care s-ar fi petrecut la data de 22 octombrie 2020. Deși joia trecută ginerele său ar fi violat-o și i-ar fi furat niște lucruri din casă, femeia s-a dus la Poliție abia la începutul acestei săptămâni pentru a anunța fărădelegile bărbatului căsătorit cu fiica ei.

Deoarece pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „viol” și „tâlhărie calificată” aseară a înnoptat în arestul IPJ Suceava, iar astăzi va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Mandatul de percheziție domiciliară pentru identificarea de mijloace materiale de probă folosite la comiterea faptelor a fost emis de către Judecătoria Gura Humorului.

Ginerele care și-a violat soacra în vârstă de 84 de ani nu a plecat cu mâna goală din casa victimei. Batista în care bătrâna ținea 6.300 de lei a fost ținta individului

sursa foto: obiectivbr.ro

 

Adauga comentariu