Bebelușul înecat la botez a murit la Spitalul Județean Suceava

Din nefericire, copilașul de șase săptămâni înecat la botezul organizat ieri la o biserică din cartierul Zamca al municipiului Suceava a murit în această dimineață, în jurul orei 06.00, la Spitalul Județean Suceava.

Bebelușul a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce a fost botezat. Se pare că micuțul a început să se simtă rău în momentul în care preotul l-a scos din cristelniță.

Copilul a înghițit foarte multă apă și a fost resuscitat de medii de pe ambulanța SMURD ajunsă de urgență la fața locului.

„Un copil de o lună și jumătate a fost găsit în stop cardio – respirator la biserică dupa botez. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD. La acest moment se află în stare gravă pe secția ATI, intubat și ventilat mecanic”, a declarat ieri doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Nefericitul incident s-a produs la biserica „Sfinții Constantin și Elena” din apropierea Hotelului Zamca.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

sursa foto: republica.ro

Comentarii

Un parinte

01.02.2021 13:03

Tot asa am patit si noi cu fata noastra, desi rugasem preotul sa nu scufunde copilul in cristelnita...
Sper sa se gaseasca vinovat de innecarea copilului si ca plateasca, fiind un obicei foarte periculos care poate fi evitat, dar nu se vrea...

Bogdan Bogdan

01.02.2021 14:26

Dacă are cineva nr de telefon al părinților va rog sa mi-L trimiteti la nr de telefon 0724570298. Poate ca au nevoie de ajutor!  

Avocat Iasi, Lu...

02.02.2021 12:10

Ucidere...din culpa? Dacă împingi un adult în apă adâncă știind asta, răspunzi penal pentru omor/tentativă la omor. Prin urmare, fapta de a ,, afunda" un copil de o lună în apă implica acceptarea riscului de deces al acestuia și deci ar urma să fie atrasă răspunderea pentru omor. B.O.R., persoana juridică ce poate răspunde penal, ar trebui să răspundă penal cel puțin pentru participare la omor, în temeiul prevederilor din Codul Penal...
Diverșii dezaxați care susțin că ,, dzeu a vrut un înger" - sunt invitați să ajungă și ei îngeri cât mai repede cu putință...,, dzeu a transmis că îi vrea și pe ei..."!!

Adauga comentariu