Becali i-a prelungit contractul suceveanului Mihai Roman pentru că „sfințește terenul cu ghetele lui”

Gigi Becali i-a prelungit contractul suceveanului Mihai Roman pentru încă un an. Pe patronul FCSB-ul nu l-a impresionat prestația din ultimul timp a fotbalistului adus de la FC Botoșani, ci faptul că Roman este foarte credincios.

Becali a vrut să îi prelungească contractul suceveanului pentru doi ani, dar fotbalistul a ales ca prelungirea să fie doar pentru un an, pentru ca între cei doi să nu se iște certuri. Patronul clubului de fotbal FCSB i-a transmis lui Mihai Roman, prin Mihai Stoica, faptul că ar trebui să își aducă soția la București pentru că așa este normal.

„Nu trebuie bărbatul să stea într-un loc, femeia în altul”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, l-a cerut pe Roman înapoi la clubul pe care îl patronează, declarând că „era un lider pentru mine”. 

Mihai Roman a început să plângă în momentul în care finanțatorul roș - albaștrilor a spus „Ca să vezi că nu e adevărat și eu nu am spus că te dau și nu știu ce, uite, eu îți bag contractul”. 

Încrederea și baza pe care a dovedit-o conducerea FCSB că o are în Mihai Roman, l-a emoționat până la lacrimi pe cel din urmă.

Finanțatorul FCSB-ului a insistat ca suceveanul să își aducă soția și copii la București. Acesta a încheiat spunând „La mine, omul credincios poate să nu joace nimica fotbal, îl țin acolo să poarte noroc, să sfințeansă ghetele lui terenul. Rugăciunea lui face cât 17 goluri ale lui Messi”.

Fotbalistul sucevean, Mihai Roman, în vârstă de 34 de ani și-a început cariera în anul 2000 la Bucovina Rădăuți. Pe urmă, a jucat la Cetatea Suceava, FC Brașov și Rapid București. Acesta a jucat chiar și peste hotare, la echipa franceză Toulouse, de unde a fost transferat în anul 2016 la FC Botoșani. În anul 2018 acesta a ajuns în lotul FCSB-ului.

sursa foto: digisport.ro

Adauga comentariu