Belgia, următoare țintă a angajaților Primăriei Suceava care vizitează Europa pe banii contribuabililor. O persoană va petrece două nopți în trei camere de hotel din Bruxelles

Conform SEAP, Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 5.760 de lei (1.165,31 euro), fără TVA, pentru „servicii de transport, cazare si transfer pentru deplasare la Bruxelles -Belgia”.

Descrierea achiziției este următoarea: „servicii de transport, cazare si transfer pentru deplasare la Bruxelles -Belgia, in perioada 12-14 iunie 2022, astfel: - deplasare cu avionul 1 persoana clasa economic: 12.06.2022 - ruta Iasi- Bruxelles; 14.06.2022 - ruta Bruxelles - Iasi; - transfer 1 persoana pe ruta Charleroy airport - Brussels Midi si retur; cazare - 3 camere - doua in regim single si una in regim double, 2 nopti, Bruxelles, Belgia perioada 12-14 iunie 2022 - plafon maxim conform legislatiei in vigoare 150 euro fara TVA/noapte”.

Firma care va presta aceste servicii este SC Access Travel SRL, din municipiul Suceava. La administratorii firmei este trecută Magdalena Elena Grădinariu. La asociații firmei sunt trecute Magdalena Maria Grădinariu și Elena Grădinariu.

Domeniul de activitate preponderent al firmei este „activitati ale tur-operatorilor”.

Vă amintim faptul că din luna martie Ziar de Suceava vă arăta faptul că, pe banii contribuabililor suceveni, Primăria Suceava a trimis în acest an:

Adauga comentariu