BMW X6 burdușit cu haine și parfumuri contrafăcute oprit în trafic de polițiștii suceveni

La data de 15 aprilie 2021, polițiștii suceveni au oprit în trafic un autoturism BMW X6 pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Suceava, deoarece aveau indicii că în mașină erau transportate haine și parfumuri contrafăcute.

În urma verificărilor făcute asupra vehiculului au fost găsite mai multe haine și parfumuri inscripționate cu diferite mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României.

În total au fost identificate 303 articole de îmbrăcăminte și parfumuri care purtau inscripțiile „Tommy Hilfiger” „Hugo Boss”, „Polo Ralph Lauren”, „Emporio Armani”, „Diesel”, „Tom Ford Lost Cherry”, „Lancome Poeme”, „Giorgio Armani Aqua di Gio”, „Paco Rabanne Olympea”, „Chanel Chance”, „Yves Saint Lauren Liber”, „Karl Lagerfeld”, „Calvin Klein Jeans”, „Adidas”, „Under Armour”, etc..

Valoarea de piață a produselor este de circa 30.000 de lei.

Șoferul Emil Chelaru (34 de ani), din comuna Bărbulești, județul Ialomița, care a fost depistat în flagrant,  s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Adauga comentariu