„Bobi”, individul care a violat o minoră într-o mașină pe un drum forestier din Molid, a fost condamnat la patru ani și șapte luni de închisoare

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondat, apelul inculpatului Gheorghe Sandu Fierar împotriva sentinței penale pronunţată de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru dosarul privind săvârșirea infracțiunea de viol.

Inculpatul este condamnat la patru ani și șapte luni de închisoare.

 

Decizia este definitivă.


Vă amintim faptul că la data de 13 octombrie 2021, Gheorghe Sandu Fierar (48 de ani - la acea vreme) zis „Bobi”, din comuna Vama, a fost arestat preventiv pentru 30 zile pentru că a violat la data de 9 octombrie 2021 o minoră în vârstă de 17 ani. Individul a fost arestat preventiv la data de 13 octombrie 2021, deoarece atât a durat examinarea medico-legală a victimei și adunarea probelor.

„La data de 09.10.2021, la ora 21.30, F.G.S., din comuna Vama, județul Suceava, prin constrângere, a întreținut relații sexuale prin contact vaginal cu o minoră în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, fapta petrecându-se pe Drumul Forestier <Doabra> din satul Molid, comuna Vama, județul Suceava, într-un autoturism”, a declarat prim procurorul Cristina Ionela Bîrlescu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Adauga comentariu