Boschetarul, care l-a omorât pe un om al străzii în Burdujeni, a primit încă 30 de zile de arest preventiv

Tribunalul Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava privind prelungirea pentru o perioadă de 30 de zile a măsurii arestării preventive față de Roger Feraru, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava în dosarul în care inculpatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „omor”.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face contestație în termen de 48 de ore de la comunicare.

 


Monitorul de Suceava arăta că un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit după ce a fost lovit de mai multe ori cu un cutter, conform primelor informații. Evenimentul s-a petrecut, în seara de 1-2 iunie 2022, în parcul din apropierea sensului giratoriu din cartierul Burdujeni.

Victima, Iulian A., om al străzii, a ajuns la spital în stare gravă. După câteva ore, acesta și-a dat suflarea în unitatea spitalicească.

Criminalul l-a lovit pe bărbat cu un obiect tăietor în zona gâtului și a gurii.

În urma necropsiei s-a constatat faptul că moartea victimei a fost una violentă.

Polițiștii și un procuror criminalist au demarat o anchetă. Aceștia au verificat imaginile suprinse de camerele video din zonă și au stabilit că între agresor și victimă a avut loc un conflict.

Suspectul acestei crime este Roger Feraru, din Botoșani, de asemenea om al străzii. Individul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Adauga comentariu