„Buda” de 50.000 de euro din Bazar ar putea să nu mai fie reparată dacă gardul cimitirului Pacea nu va fi terminat la timp

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a amenințat reprezentanții firmei Rtb Funds Consulting SRL din Botoșani că nu vor mai prinde niciun contract în orașul pe care îl conduce dacă nu vor termina la timp gardul cimitirului Pacea. Firma botoșăneană a câștigat zilele trecute licitația ce prevede repararea unei toalete din Complexul Comercial Bazar, valoarea proiectului ridicându-se la peste 50.000 de euro.

„E o firmă din Botoșani, iar eu nu am nimic cu dânsa, dar vine la licitații pe care le câștigă cu un preț foarte mic și apoi stă pe sub ușile Primăriei. A mai câștigat o licitație la Primărie, dar nu o semnez până nu reface gardul”, a declarat primarul Ion Lungu.

Cei de la Rtb Funds Consulting SRL au arătat că Primăria din Suceava ar trebui să le achite niște facturi în contul  unor lucrări realizate la Colegiul Național „Petru Rareș” din localitate.

„Mă condiționează ca să plătesc la Petru Rareș ca el să termine gardul. Este un lucru care nu este corect și nu este nici în ordine”, a mai precizat Ion Lungu.

Pe lângă factura menționată mai sus, botoșănenii susțin că municipalitatea nu le-ar fi dat banii nici pe o altă factură ce provine de la lucrările realizate la gardul cimitirului Pacea.

Sursa foto: www.suceavalive.ro

Adauga comentariu