UPDATE Cei doi frați de 13 și 11 ani au fost dați dispăruți după ce au fugit de la domiciliul bunicilor au fost găsiți în Gara Burdujeni

UPDATE Cei doi frați de 13 și 11 ani au fost dați dispăruți după ce au fugit de la domiciliul bunicilor au fost găsiți în Gara Burdujeni


Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi găsire a minorilor  Cosmin - Florinel Gavriluţă – Strat (13 ani) Antonio - Codruț Gavriluţă – Strat (11 ani), ambii din comuna Hânțești.

La data de 19 noiembrie 2019, cei doi au plecat de la domiciliul bunicilor din satul Probota, orașul Dolhasca, unde locuiesc de aproximativ două luni și nu s-au mai întors.

Minorii frecventează cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, stațiile CFR și se deplasează cu trenul. Anterior au fost găsiți atât pe raza localităților Suceava și Dolhasca cât și în localități din județul Iași (Pașcani).

Semnalmente:

Gavriluţă – Strat Cosmin – Florinel – înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 metri, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond, ochi albaştri. 

La momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră și pantaloni de culoare închisă;

Gavriluţă – Strat Antonio – Codruţ - înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond, ochi albaştri.

La momentul plecării era îmbrăcat o geacă de culoare roșie cu dungi albe și pantaloni de culoare închisă;

În cazul în care aveţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Adauga comentariu