Cadavrul unui bărbat a fost găsit în albia râului Siret la două zile după ce a plecat de acasă spunând: „Să nu mă căutați, eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”

Ieri, pe la ora 16.00, pe albia râului Siret, în zona numită Cioroi, a fost identificat cadavrul unei persoane de sex masculin plutind.

Se pare că persoana decedată este G.F. (61 de ani), din satul Rotunda, orașul Liteni, care a plecat voluntar de acasă din dimineața zilei de 18 iulie 2021 și nu s-a mai întors.

 

Cadavrul a fost găsit la aproximativ 20 de metri în albie, față de malul râului Siret.

Descoperirea cadavrului a fost făcută chiar de către sora bărbatului, care a susținut că G.F. a plecat de acasă la data de 18 iulie și nu s-a mai întors. În plus, bărbatul ar fi spus înainte de a ieși din curte: „Să nu mă căutați, eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvare din cadrul SAJ Suceava care a confirmat decesul bărbatului și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru scoaterea cadavrului din albia râului Siret.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei. Pe cadavru nu au fost identificate urme de violență.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu