Cadrele MAI au dat amenzi în valoare de peste 200.000 de lei în ultimele 24 de ore, pe raza județului Suceava, în contextul pandemiei de coronavirus

Ieri, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 382 de cadre MAI, din care 302 polițiști, 68 jandarmi și patru polițiști de frontieră) și 92 polițiști locali și 19 militari MapN. Aceștia au constituit 211 patrule, din care 128 patrule de poliție, 43 patrule mixte (din care 13 patrule mixte polițist – jandarm, patru patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 26 patrule polițist – polițist local), 30 patrule independente de jandarmi și 33 patrule de poliție locală.

În ceea ce privește activitățile desfășurate în contextul COVID - 19,  acestea au constat în 54 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Au fost verificate 765 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 92 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 178.020 lei, din care, peste 90%, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/ libera circulație. Nu au fost constatate infracțiuni.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat opt fapte de natură contravențională (cinci pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și trei alte contravenții în context).

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 23.000 lei (16.000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 7.000 alte contravenții în context).

 

Adauga comentariu