Camionul Primăriei folosit în interes propriu de edilul comunei Moldovița. Mai multe traverse de cale ferată de la Mocăniță au fost descărcate la ferma lui Traian Iliesi: „Lasă-mă în pace uă!”

Edilul comunei Moldovița a intrat din nou în ochii localnicilor după ce în curtea fermei sale au fost descărcate mai multe traverse de cale ferată. Camion cu care au fost transportate respectivele traverse de cale ferată ar fi al Primăriei Moldovița, iar traversele ar proveni de la austriacul Georg Hocevar, proprietarul mocăniței din comună.

Camionul folosit pentru transportarea traverselor de cale ferată ar fi din dotarea Primăriei Moldovița. Dacă într-adevăr autoutilitara este a Primăriei, edilul l-a folosit în interes personal, lucru nu întocmai legal.

Localnicii spun că Iliesi ar vrea să folosească traversele de cale ferată pentru a-și ridica un gard cu care să-și împrejmuiască ferma.

Pentru a cere un punct de vedere și pentru a ne lămuri cu privire la sesizarea localnicilor, reporterii cotidianului Ziar de Suceava au luat legătura cu Traian Iliesi, primarul comunei Moldovița, care ar fi beneficiarul acestui transport.

Apelul telefonic a durat doar șapte secunde. În cele șapte secunde reporterul s-a prezentat, i-ar Traian Iliesi i-a spus „Lasă-mă în pace uă!”, după care acesta a închis apelul telefonic.

Probabil, edilul este în continuare nemulțumit de cotidianul Ziar de Suceava pentru că ar murdări comuna pe Facebook prin „matrapaslâcuri” pe care le scrie.

Traian Iliesi a „cucerit” inimile localnicilor din Moldovița după ce le-a transmis câteva urări „deocheate” prin intermediul Ziar de Suceava.

Sub conducerea lui Traian Iliesi, membru PNL, pe raza comunei Moldovița au fost descoperite mai multe nereguli în cele două luni ale acestui an. Mai jos vă prezentăm articolele în care Ziar de Suceava a prezentat unele nereguli descoperite în Moldovița.

* Elevii din Moldovița, puși în pericol cu bună știință. Apa menajeră de la școala din localitate este adusă dintr-un râu în care se scaldă gunoaiele: „Doamne ferește să nu ne trezim cu vreo epidemie”

* Nesimțirea dusă la rang de artă. Primăria Moldovița ar arunca pământ peste gunoaiele de pe malul râului cu nume omonim:„Nu este nici trafic de persoane, nu este nici trafic de armament, sunt gunoaie, ceva obișnuit”

* Primăria Moldovița a fost amendată cu 15.000 de lei pentru că nu s-a descotorosit de celebra groapă de gunoi ilegală: „Ce e așa de grav, doar așa e peste tot”
Adauga comentariu