Câmpulungeanul care și-a ars cu țigara pe față soția cu care se află în divorț a fost arestat preventiv. Femeia avea emis un ordin de protecție împotriva agresorului

La data de 7 aprilie 2021, în intervalul orar 15.04 – 15.18, inculpatul Mihai Hreceniuc (36 de ani), în timp ce se afla pe rampa de încărcare a magazinului UNICARM din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a agresat-o fizic pe soţia sa Andreea H. lovind-o de mai multe ori cu piciorul în tibiile ambelor picioare, cu palma în zona stângă a feţei şi a ars-o cu ţigara în zona dreaptă a feţei.

De asemenea acesta a încălcat ordinul de protecţie impus împotriva sa prin sentinţa civilă nr. 79/11.02.2021 a Tribunalului Suceava, prin care a fost obligat la păstrarea unei distanţe minime de șase metri faţă de soţia sa şi de membrii familiei ei extinse, păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de locul de muncă al acesteia, precum şi interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic sau prin corespondenţă  cu aceasta.

În acest caz au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violenţă în familie” şi „încălcarea măsurilor dispuse prin Ordinul de protecţie”.

Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpatului Mihai Hreceniuc pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”.

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Adauga comentariu