Cartierul George Enescu trăiește sub teroarea tâlharilor ce atacă femei și copii în plină stradă

De câteva săptămâni, cartierul George Enescu din municipiul Suceava se află în alertă după ce mai multe femei și copii au fost atacați în plină stradă și chiar în amiaza mare. În încercarea de a stopa activitatea infractorilor conducerea IPJ Suceava a dispus ca pe străzile din cariterul sucevean să aibă loc mult mai multe patrule pedestre decât de obicei. În plus, în ajutorul polițiștilor au venit și jandarmii care patrulează pe străduțele din cartierul respectiv.

Ultimul atac de acest gen a avut loc vineri seară. La data de 8 februarie 2019, pe la ora 19.30, prin 112 s-a anunțat faptul că o femeie în vârstă de 61 de ani a fost victima unei tentative de tâlhărie. Suceveanca se îndrepta dinspre magazinul Albina și se îndrepta spre domiciliul său de pe strada Lazăr Vicol. Aceasta a trecut de ghena de gunoi și a ajuns în fața ușii de la intrarea în blocului în care locuiește. În  acel moment a observat că se apropie de ea un tânăr în vârstă de circa 20 de ani, înălțime 1,80 metri, care era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, cu glugă în cap și pantaloni deschiși la culoare.

Femeie vorbea la telefon cu fiul ei, având pe umăr geanta. Când a intrat în casa scării, individul a atacat-o și a încercat să-i ia telefonul și să-i smulgă geanta. Victima nu s-a lăsat cu una cu două, s-a luptat cu agresorul, care a luat-o la fugă speriat probabil de țipetele femeii. Grav este faptul că deși s-a făcut zarvă mare în zonă, nicio persoană nu a sărit în sprijinul persoanei atacate.

Femeia în vârstă de 61 de ani a suferit leziuni la două degete de la mâna stângă și a suferit și un atac de panică. În plus, ea era suspectă să fi suferit și un atac de cord.

Cartierul George Enescu a fost împânzit de polițiști care au început să colecteze imagini video de pe camerele video din zonă. Chiar dacă o armată de polițiști a pornit pe urma tâlharului, acesta nu a fost prins încă.

Cu două zile de la comiterea acestei tentative de tâlhărie, o altă femeie a fost atacată, de această dată pe strada Aleea Lalelelor din cartierul sucevean George Enescu. Nici în acest caz agresorul nu a fost prins de către polițiști.

Grav este faptul că astfel de cazuri nu sunt mediatizate de către Poliția suceveană pentru a-i pune în gardă pe localnici, care ar putea fi mult mai prudenți dacă ar ști că printre ei umblă tot felul de golan și tâlhari, ce i-ar putea ataca la orice oră din zi și din noapte.

Sursa foto: www.botosaneanul.ro

Comentarii

Gigi

10.02.2019 16:45

De ani de zile G. Emescu este plin de tâlhari., boschetalri, alcoolici la baruri ce vând băuturi contrafăcute, plin d-le țigani din Scheia ce caută prin gunoaie... Rușine primăriei și politiei locale care nu face nimic pentru combaterea fenomenului

Catalina

10.02.2019 22:37

La Lidl Obcini și la semafor e plin de țigani și boschetari,mi_e frica sa trimit copiii după pâine.Boschetarii care împânzesc,,bombele,,de la Curcubeul, mișună prin zonă.Crasmele alea infecte de la Curcubeul,cum Dumnezeu și voie sa funcționeze ca_ti vine sa vomiti când treci pe acolo

Adauga comentariu