Cartierul pentru tineri din zona Tătărași, opera edilului Ion Lungu, va avea gaz metan abia când primii proprietarii vor trece de prima tinerețe

Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de aproape 30.000 de lei firmei SC Alrosel Project SRL Iași pentru un studiu de fezabilitate aferent proiectului „Alimentare cu gaze naturale cartier pentru tineri zona Tătărași”.

În aceste condiții, cartierul Europa propus de primarul Ion Lungu pentru tinerii din municipiul Suceava va beneficia de gaz metan abia în anii următori în cazul în care se va găsi finanțare pentru realizarea proiectului.

La sfârşitul anului 2012, în municipiul Suceava au fost începute lucrările de amenajare a unui nou cartier, în zona dealului Tătăraşi, ce a fost denumit cartierul Europa. Străzile din acest cartier au primit nume de capitale europene, locuitorii din această zonă a Sucevei domiciliind pe străzi precum Paris, Berlin, Viena, Madrid, Londra sau Roma.

Utilitățile au început să apară timid în acest cartier abia în ultimii ani, astfel că tinerii care și-au ridicat case acolo vor trăi într-un cartier modern demn de numele Europa abia după prima tinerețe.

Adauga comentariu