Căruță distrusă de tren pe raza localității Bivolărie. Căruțașul beat a ajuns la spital în stare gravă

Aseară, în jurul orei 21.00, D.C. (67 de ani), din localitatea Bivolărie, oraș Vicovu de Sus, conducea o căruță pe DN 2 H Bivolărie, dinspre comuna Putna către comuna Vicovu de Jos.

În momentul în care bărbatul a ajuns la o trecere la nivel cu calea ferată, D.C. a coborât din căruță pentru a ține calul de căpăstru. După care a început trecerea căii ferate,  căruțașul nu a oprit la indicatorul „STOP” din acea intersecție și nu a acordat prioritate de trecere trenului care se deplasa în acel moment din direcția comunei Vicovu de Jos către comuna Putna. În acest condiții, căruțașul a fost acroșat de tren.

În urma impactului trenul a fost avariat, iar căruța a fost distrusă în totalitate.

Conductorul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Căruțașul a fost rănit, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „contuzie toraco abdominală, stare de ebrietate”. Ulterior, acesta a fost transferat la spitalul din Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Din cauza rănilor suferite la nivelul feței, D.C. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămarea corporală din culpă”.

Adauga comentariu