Ce salariu a avut actualul șef de la Protecția Consumatorului Suceava în luna în care a lucrat la Primăria Vatra Moldoviței

Potrivit declarației de avere făcută publică de către Consiliul Județean Suceava, Tudorel-Constantin Titianu, fostul consilier județean care a ocupat și funcția de inspector de stare civilă la Primăria Vatra Moldoviței, pentru singura lună muncită în cadrul unității administrative conduse de Virgil Saghin, a fost plătit cu 4.405 lei.

La sfârșitul anului 2020, Tudorel - Constantin Titianu a obținut funcția de inspector de stare civilă la primăria aflată la o sută de kilometri depărtare de casă, în urma unui concurs. 

Nu trebuie omis faptul că după doar o lună de la încadrare, liberalul Tudorel - Constantin Titianu a fost detașat de la Primăria Vatra Moldoviței pe funcția de șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Suceava, funcție pe care o deține și în prezent.

Mandatul de consilier județean al lui Tudorel - Constantin Titianu a încetat în luna ianuarie a anului 2021, puțin înainte de data de 18 ianuarie 2020, când PNL-istul a făcut cunoștință cu fotoliul de șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Suceava. Titianu ar trebui să ocupe această funcție temporar, cel puțin până la data de 17 iulie 2021.

Politician afacerist cu venituri normale?

Conform ultimei sale declarații de avere, Tudorel - Constantin Titianu ar fi încasat anul trecut peste 27.800 de lei (peste 2.300 lei/lună).

Venitul anual încasat de Titianu în 2020:

  • 15.761 lei (circa 1.313lei/lună) - jurist la SC Hedera SRL Dolhasca
  • 12.045 lei (circa 1.004 lei/lună) - indemnizația de consilier județean

De asemenea, pentru luna în care a muncit ca și inspector de stare civilă la Primăria Vatra Moldoviței a fost plătit cu 4.405 lei.

În urma unui simplu calcul, dacă Titianu ar fi muncit un an întreg în cadrul Primăriei Vatra Moldoviței ar fi câștigat într-un an, suma de 52.860 de lei. Teoretic ar fi obținut de încă două ori salariile de jurist și consilier județean, cumulate. 

Titianu susține prin declarația sa de avere că soția sa, Mihaela - Andreea Titianu, a câștigat anul trecut 17.340 de lei (1.445 lei/ lună) fiind farmacistă la SC Hedera SRL Dolhasca, iar de pe seama alocațiilor copiilor au intrat în gospodăria politicianului încă 4.440 de lei (370 lei/lună).

Fostul consilier județean a declarat că are împreună cu soția sa terenuri de circa 21.000 de metri pătrați pe raza orașului Dolhasca și o clădire de 105 metri pătrați tot în Dolhasca, toate dobândite prin cumpărare.

Sus-numitul deține o autoutilitară marca Toyota Land Cruiser (an fabricație 2000), o remorcă marca Packo (1990) și o remorcă marca Germania (1988).

SC HEDERA SRL

SC Hedera SRL, din localitatea Dolhasca, județul Suceava, înființată în anul 1994, este administrată de către Titianu Constantin, iar la asociați sunt trecuți Titianu Tudorel Constantin și Titianu Elena.

Obiectul de activitate preponderent al societății este „fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie”.

Conform listafirme.ro, în anul 2019, societatea ar fi avut 30 de angajați.

Tudorel Titianu - Constantin este jurist la societatea menționată, în timp ce soția sa lucrează ca farmacistă la aceeași firmă, conform ultimei declarații de avere a celui dintâi.

Întreaga declarație de avere a lui Tudorel - Constantin Titianu, semnată la data de 15 ianuarie 2020 o aveți la dispoziție dând click AICI sau scroll mai jos.

Alte știri despre acest subiect: 

Pe modelul chelneriței ajunsă peste noapte inginer la Apele Române, un consilier județean, care este și afacerist, a fost angajat al Primăriei Vatra Moldoviței pentru scurt timp pentru a fi detașat șef la Protecția Consumatorului Suceava


 

Adauga comentariu