Ce spune ministrul Marcel Vela după ce activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre: "Vinovații vor fi imediat sancționați"

Ministrul Marcel Vela a reacționat în cazul activistului de mediu Daniel Bodnar care, în seara zilei de 9 decembrie, a fost atacat cu pietre în apropierea unui gater din comuna suceveană Mălini. Astfel, Vela a anunțat pe Facebook că a dispus trimiterea de urgență în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române.

„Am dispus măsuri prompte în cazul unei agresiuni prezentată aici, în mediul online, de o persoană care susține că ar avea drept cauză identificarea și diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos. Ca urmare a apariției imaginilor în spațiul public, am dispus trimiterea de urgență în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române, pentru a verifica cele sesizate. În situația în care, urmare a controlului efectuat de structurile Poliției Române, vor fi identificate disfuncționalități în activitatea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vinovații vor fi imediat sancționați. Condamn ferm astfel de fapte! Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situații de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne! Nu voi tolera niciun fel de abuz”, a transmis Marcel Vela.


„Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini

 

Adauga comentariu