Cei trei indivizi, care au violat o minoră beată, au primit încă 30 de zile de arest preventiv

Judecătoria Fălticeni a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni privind prelungirea măsurii arestării preventive cu încă 30 de zile față de Nicolae Căilean, Mihai Sergiu Solomon și Curcă Alex-Gabriel. Toți sunt cercetați pentru viol.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face contestație în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că, luna trecută, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de Nicolae Căilean, Mihai Sergiu Solomon și Alex Gabriel Curcă, care au fost reţinute pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”.

În noaptea de 13 spre 14 aprilie 2022, cei trei indivizi au profitat de faptul că o minoră se afla în stare avansată de ebrietate, au dezbrăcat-o și au întreținut, fiecare, concomitent, raporturi sexuale normale și acte sexuale orale cu copila. Din cauza stării avansate de ebrietate, copila nu și-a putut exprima voința.

Totul s-a petrecut pe raza localității

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Adauga comentariu