Cele 2 greseli FUNDAMENTALE ale unui parior slab. Si singurele. Cu Bang Bang le poti evita!

Cele 2 greseli FUNDAMENTALE ale unui parior slab sunt lipsa de constanta si lacomia. Asa ca citeste pana la capat acest articol!

Dupa atatea mii de pariuri puse, ne-am dat seama ca doar astea doua chestiuni stau la baza insuccesului. Da, se poate intr-o zi sa ai ghinion, Barcelona sa o ia in freza in mod inexplicabil de la Levante, chestiile astea se intampla. Insa tine minte: pariurile inseamna analiza si cumpatare.

In general, in 80 la suta din cazuri, rezultatele unui meci poti fi prevazute: sa stii cine are sanse mai mari sa castige prima repriza, sa stii cat de posibil e ca ambele echipe sa marcheze, sa poti sa estimezi cate goluri se pot da per meci. Statisticile ajuta aici foarte mult, dar si "pattern"-urile. Adica modelul fiecarei echipe. Daca echipa X are un pattern de joc constant timp de 2 ani de sub 2,5 goluri, nu o sa schimbi tu asta, sa o faci mai ofensiva. Daca echipa Y, cam slaba, are istoric constant de egaluri in meciurile de acasa, s-ar putea sa afli ca lui Manchester ii va fi cam greu sa castige urmatorul meci.

Constanta in pariere este primul lucru pe care trebuie sa ti-l asumi. La BangBang.ro noi pariem zilnic, nu lasam nicio zi sa se scurga, e ca un job. Chiar si cand oferta zilei este slaba, alegem meciul cel mai putin riscant si tot pariem. A fi constant in pariuri inseamna un exercitiu de vointa, daca vrei sa incepi sa castigi sume importante. A paria constant va face diferenta dintre tine si restul de 80 la suta din pariorii romani pentru care pariul e o chestie recreationala, de week end, cand baga la pariuri 15 lei, banii pe care i-au pus deoparte din salariu in drum spre piata. Noi nu vrem sa pierdem ca ceilalti 80 la suta din pariori. daca pierdem, sa o facem pe analiza facuta de noi.

Lacomia e a doua mare greseala. Studiem de ani de zile felul in care oamenii pariaza la agentii de cartier sau pe online au cnd sunt meciuri live. Sunt mereu manati de IMPULS: Gata, acum pariez, ca e sigur ca asa se va intampla!, isi spun ei. Fara analiza prealabila, fara ratiune, doar din IMPULS. Si pac! baga 100 lei!

Iar asta inseamna in 90 la suta din cazuri  ESEC. In fapt, dragii mei, casele de pariuri fac zecile de milioane de euro de pe gastele si gascanii care pariaza impulsiv, fara analiza sau chiar si cu analiza, in felul urmator:

- pe meciurile de LIVE, influentati de scorul dintr-un anumit moment

- bilete de tip "carnatz" cu miza de 3 lei, o imensa prostie prezenta la majoritatea pariorilor romani. Ei se amagesc cu faptul ca nu e mare suma de 3 lei, uitand ca orice meci adaugat la "carnatz" creste exponential posibilitatea de a pierde, chiar si daca discutam de mize de 1,25

- combinatii elaborate tot pe bilet de tip carnat cu diverse sporturi. Dintr-o data, romanii care fac asa ceva, se cred experti in baseball, tenis de masa, tenis de camp, baschet, handbal. Rateu total.

 

Daca nu esti mega specialist in tenis de camp, propune-ti sa devii sau du-te dracu' cu pariurile de acest gen. Noi am ales fotbalul, fotbalul are oferta variata si constanta, e mai juicy.

Am avut momente de lacomie groaznice. Pe care nu le-am putut infrana. Am corectat pas cu pas acest lucru.

Lacomia survine in momentul in care crezi ca... eeeeh, parca e prea mica cota de pe biletul pe care l-am gandit, ia sa mai adaug eu un meci sa o fac mai mare... sau... aaaa, uite ce cota mare au pus astia la PSV in deplasare, pai, e PSV, cum sa nu castige?, iti spui tu, marele destept ce nu ai analizat forma din ultima vreme a echipei, te bazezi pe parerismele tale. Si pierzi ca un bou. 

Am pierdut ca prostii din lacomie destul de mult. Si azi pierdem, stati linistiti, nu exista sa fii perfect infailibil. Dar balanta lunara e pe verde bine de tot. Am pierdut si 5 zile la rand. De aia ziceam de constanta. Cand pierzi, sa nu te dezamagesti, sa nu renunti. Trebuie sa mergi mai departe. Noi am luat-o ca pe un exercitiu de vointa si de recalibrare mentala. 

Mai ales faza cu impulsul. Asa ca NOI nu mai pariem pe live, nu mai pariem niciodata mai mult de 2 meciuri (foarte rar exceptii de 3), preferam UN meci cu potential, nu pariem niciodata pe meciuri hot, cu incarcare mediatica mare (Real-Barca), nu pariem pe momente de retrogradare, si pariem constant, zilnic.

De cand jucam simplu si constant, fara avioane, am schimbat acul busolei spre castig. Uita-te aici.

Ideea lui Bang Bang, a unui site de recomandari in pariere care sa mearga pe o chestie usor de inteles - iti dam un pariu moderat ca risc in fiecare zi - a aparut de la ideea ca sunt foarte multi care se tem de pariuri si le considera ceva rusinos, ba din nepricepere, ba pentru ca sunt victimele prejudecatilor. 

Aici nu vei găsi tipsuri “șmechere”, tipsuri “de la sursă”, “ponturi din interior”.  Toate acelea sunt minciuni ale escrocilor.

Aici vei găsi în fiecare zi propuneri și predicții decente la cote mai mici, dar cu un nivel de siguranță mult mai ridicat. Atât cât pot fi de sigure pariurile sportive unde acum ești bine și sari într-un picior de bucurie și, în 5 minute, ai pierdut biletul fiindcă echipa pe care ai pariat a luat roșu, penalty și a fost egalată.

Răbdarea și cumpătarea aduc profituri în pariurile sportive.

Mai bine să faci din 100 de euro un profit de 45 de euro decât să pierzi 100 de euro pe “avioane”. De ce?

Fiindcă 45 de euro câștigați zilnic te duc la final de lună la o sumă de cel puțin 1000 de euro profit.
Fără să muncești, făra sa te stresezi, doar aplicand Pariul Zilei recomandat de noi.

Scopul e să faci bani cu noi, nu să discutăm filosofii.


Ascultă-ne la milimetru, pune doar recomandarea noastră, nu mai adăuga “de la tine” nimic și așteaptă 30 de zile.
O să vezi că nu vei mai pleca din gașca Bang Bang niciodată.

 

Cum să te folosești de Bang Bang

 

Aboneaza-te, costa 25 de euro pe luna adica sub un euro pe zi. La schimb, primesti un pariu-recomandare pe zi.

Dacă vrei să pariezi online sau la casele de pariuri, nu e problema noastră, dar pariază responsabil și doar banii de care nu îți pare rău. Bang Bang este un site de recomandări pentru pariuri sportive, dar nu recomandăm lăcomia.

BANG-ul Zilei recomandarea PRINCIPALĂ, conține propunerea unui pariu cu cota între 1,6 și 1,85.
În fiecare zi, cu cel puțin 6 ore înainte de eveniment, vom publica la rubrica Bang-ul Zilei o recomandare de pariu.

Dacă începi cu 100 de unități, adică 100 lei, 100 de euro sau 100 de dolari, ai grijă să îți creezi un bank roll inițial de cel puțin 7 zile de rezervă. Nu știm daca vei intra pe linie verde sau roșie cu noi, important e să ai răbdare și sș nu îți pierzi cumpătul.

Dacă ai câștigat, ia profitul și pune-l deoparte, reinvestind 100 de unități în următoarea zi. Dacă ai pierdut, nu e nimic, dacă ți-ai planificat un bank roll de 7 zile, mai ai 6 zile și, nu se întâmplă niciodată, să avem atâta ghinion.

Ca sfat, după o zi pierzătoare, dacă câștigi în următoarea zi, ia profitul și completeaza bank roll-ul, fii disciplinat. Dacă ai bank rollul complet și ai câștigat 3 zile la rând, poți folosi profitul după bunul tău plac.
Tot ca sfat, îți recomandăm să aștepți scurgerea unei luni ca să te poți bucura de un profit mai consistent.

Experiența în pariuri sportive nu e importantă și, dacă nu ai timp să evaluezi meciurile zile, avem noi timp, căci asta e pasiunea noastră. Tu doar respectă întocmai ce pariu îți recomandăm și fii constant. Nu adăuga „de la tine” niciun alt pariu, fă-o pe alte bilete dacă vrei să te joci tu, dar respectă recomandarea noastră dacă vrei să înțelegi cum funcționează „magia” Bang Bang.

Ține minte, dacă pariezi 100 de unități pe zi timp de o lună, vei ieși în profit cu noi! În sprijinul nostru stau rezultatele, de-a lungul unui an am ieșit în fiecare lună pe profit de la 700 la 1200 de euro pe luna. Ceea ce înseamnă un salariu bun, nu crezi?

Adauga comentariu