Cele 30 de miniboxe portabile cu extra bass cumpărate de CJ Suceava ar fi pentru premierea câtorva elevi participanți la Concursul Național „Mesajul meu antidrog”

În urmă cu două zile, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Consiliul Județean Suceava s-a aprovizionat cu 30 de miniboxe portabile waterproof și cu extra bass”, în care a fost prezentată o licitație de pe SEAP. După ce a ajuns în spațiul public, reprezentanții Consiliului Județean au transmis o informare cu privire la scopul cumpărării celor 30 de boxe portabile.

„În scopul realizării obiectivelor prevăzute în Strategia Locală Antidrog, precum şi pentru creşterea impactului, calităţii şi vizibilităţii activităţilor desfăşurate de către instituţiile cu atribuţii în reducerea cererii şi a ofertei de droguri, Consiliul Județean Suceava desfășoară în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava, proiecte și acțiuni având ca scop implementarea Planului de acțiune antidrog, Plan adoptat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Suceava nr. 134 din 28.07.2017.

Miniboxele achiziționate de Consiliul Județean Suceava vor fi folosite pentru premierea elevilor participanți la Concursul Naţional <Mesajul meu antidrog>, ediţia a XVII-a, unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal derulat în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava”, ne-au transmis reprezentanții Consiliului Județean Suceava.

Adauga comentariu