Cele trei accidente rutiere cu răniți, ce au avut loc ieri în județul Suceava, au fost provocate de șoferi din Neamț. Unul dintre aceștia era beat

Ieri, 3 august 2021, în intervalul orar 10.00 - 15.30, pe raza județului Suceava au avut loc trei accidente rutiere cu persoane rănite. Toate acestea au fost provocate de câte un șofer din județul Neamț.

Pe la ora 10.00, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Neamț, conducea un autoturism pe DN E2, dinspre localitatea Bunești spre localitatea Cumpărătura. La un moment dat, acesta a pătrun pe marcajul transversal ce desparte sensurile de mers intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un fălticenean în vârstă de 74 de ani.

Din accident a rezultat rănirea ambilor șoferi şi a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din judeţul Neamţ. Toate victimele au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Șoferul de 74 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Ambilor li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Pe la ora 11.35, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Neamț, conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localității Câmpulung Moldovenesc. La un moment dat, acesta s-a angajat în depășirea mai multor autovehicule și a intrat în coliziune stânga față cu partea stânga spate a autoturismului condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Cel din urmă circula în faţa bărbatului din Neamț și efectua o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, fiind deja pătruns cu partea din față a autoturismului pe un drum neclasificat.

Din accident a rezultat rănirea șoferului de 41 de ani şi a patru pasageri din acelaşi autoturism. Toți au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Pe la ora 15.00, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Neamț, conducea un autoturism pe DN 2E, pe raza comunei Cornu Luncii. La un moment dat, bărbatul a pătruns pe sensul opus de mers, după care a intrat pe acostamentul drumului având în vedere direcția sa de mers și s-a oprit într-un gard de beton.

Din accident a rezultat rănirea șoferului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 47 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu