Cetățean Fiscal Autonom

În această dimineață mi-am dat o Ordonanță de Urgență pentru Nevoi Personale și m-am declarat Cetățean Fiscal Autonom. CFA care va să zică…

Salut, în ședința de Victor Eugen Mihai Lungu de azi, am analizat oportunitatea de a mă auto-amnistia fiscal și de a mă scuti, pe perioada guvernărilor Grupurilor Infracționale Organizate impropriu numite partide parlamentare, de plata obligațiilor fiscale față de așa-zisul stat român. Nimeni nu poate să-mi ceară să sponsorizez activitatea unor organizații de tip mafiot care nu-mi asigură nici o protecție, în ciuda taxelor de protecție pe care mă obligă să le plătesc la Sănătate, Cultură, Agricultură, Transporturi, Siguranță și Ordine, Lege șamd – nici eu nu mai știu în câte clanuri și sub-clanuri s-a organizat acest stat interlop. Nu-mi amintesc când am semnat eu vreodată vreun contract prin care să-mi asum să fiu sclavul unor derbedei năvăliți din cloaca României la conducerea acesteia.

Cu unanimitate de voturi am ajuns la concluzia că Ordonanța de Urgență pentru Nevoi Personale mă avantajează – așa cum îi avantajează diversele așa-zise legi și normatve numai pe derbedeii care au pus stăpânire pe România. Motiv pentru care am și promulgat-o azi, data, cu amendamentul: fă, borfașilor care temporar reprezintați statul, nu aveți voi chef să îmi înapoiați și banii furați până acum, fără să faceți un spital nou, un drum cap-coadă, o budă nouă într-o școală nouă timp de 30 de ani?

Este evident că partidele politice nu şi-au făcut datoria. În loc să fie nişte organizaţii care apără un program bine definit, au devenit grupări de interese, mai mult sau mai puţin oculte, grupate în jurul unor indivizi, mai mult sau mai puţin capabili și nici măcar onorabili. Oameni motivați să apere interese străine scopului mărturistit – de unde și discrepanța dintre ceea ce se zice înainte și în timpul campaniilor electorale și ceea ce se face cu adevărat după. De aceea coma profundă a instituțiilor statului și lipsa de coerență a acțiunilor funcționarilor plătiți doar pentru a sta în poziție de drepți în fața vreunui lipitor de afișe a vreunui partid pus acolo șef. Statul în poziție de drepți nu este stat de drept!

Prin urmare, de azi mă declar Cetățean Fiscal Autonom. Și-mi proclam dreptul la autonomie fiscală. Referendumul de proclamare a Autonomiei Fiscale față de Grupurile Infracționale Organizate, impropriu numite partide politice și care-și revendică din patru în patru ani averea statului român, a fost validat în unanimitate.

Și, gata!

Adauga comentariu