Cetățeanul de Onoare Ștefan Mandachi se va îmbogăți cu 100 de lei după ce a dat Primăria Suceava și Statul Român în judecată

Tribunalul Suceava obligă Primăria municipiului Suceava, prin primarul Ion Lungu, și Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice să plătească în total 100 de lei daune morale reclamantului Ștefan Valentin Mandachi.

Magistrații au considerat că Asociația Umanitară „Jeni Mandachi” nu merită niciun ban din partea Primăriei Suceava și/sau din partea Statului Român.

Vă amintim faptul că Asociația Umanitară „Jeni Mandachi” și Ștefan Valentin Mandachi au dat în judecată Primăria Suceava și Statul Român, pe motiv că reclamanții ar fi suferit traume deoarece nu s-au luat toate măsurile legale pentru sterilizarea câinilor fără stăpân de pe teritoriul municipiului Suceava și al României.

Afaceristul sucevean a cerut pârâților daune morale în valoare de 10.000 de lei și de 10 milioane de euro, echivalent în lei, dar va primi doar 100 de lei.

Trebuie menționat faptul că întâmpinarea a fost depusă la Tribunalului Suceava cu circa două săptămâni înainte ca Primăria Suceava să-l numească pe Ștefan Valentin Mandachi „Cetățean de Onoare al orașului”.

 

Adauga comentariu