Cetățenii încearcă în continuare să fure trotinetele electrice ale Primăriei. O astfel de trotinetă a fost furată și dusă la o nuntă din Bosanci, la o bucată de noapte

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, le transmite cetățenilor să nu mai încerce să fure trotinetele electrice pe care Primăria Suceava le închiriază. Cu această ocazie, sus-numitul enumeră și câteva locuri de unde angajații Primăriei Suceava au recuperat trotinetele electrice.

„Trotinetele se închiriază, nu se iau acasă!
De când este funcțional serviciul de închiriere, colegii mei s-au întâlnit cu diverse cazuri în care trotinetele au fost găsite fie în boxele sau scările de bloc, fie în vestiarul agenților de securitate din incinta unui supermarket, <păstrată să nu se piardă>, în curtea caselor din municipiu, neștiind a cui este și cum a ajuns acolo sau chiar în afara orașului, în Bosanci, în plină noapte, în mijlocul unei nunți.
De fiecare dată, trotinetele au fost recuperate!
Transmit prin această informare că oricât și-ar dori unii să-și însușească bunuri ce nu le aparțin, nu vor reuși.
Trotinetele electrice funcționează doar în regim de închiriere, nu se pot lua acasă și nu se pot <păstra câteva zile>.
În 3 luni, peste 6.000 de suceveni și-au descărcat aplicația, un total de 9.527 curse, 200.000 de minute pe trotinetă, mai mult de 25.000 de km parcurși, iar încasările depășesc 75.000 de lei, tariful fiind de doar 30 bani/min”, a transmis Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu