CFR Cluj îl trimite pe suceveanul Golofca la FC Voluntari, după ce atacantul a ratat un penalty împotriva croaților de la Dinamo Zagreb în Liga Campionilor

CFR Cluj și-a încheiat aventura în Liga Campionilor, fiind eliminată de Dinamo Zagreb în urma loviturilor de departajare.

Cătălin Golofca ar fi putut aduce calificarea, el fiind cel care a executat cel de-al cincilea penalty al clujenilor, imediat după ce Bălgradean a apărat a cincea lovitură a croaților. 

Golofca a ratat, însă, iar seria CFR-ului a continuat cu Deac și Boli, cel din urmă trimițând balonul peste poartă și punând punct aventurii campioanei României în Champions League. 

Imediat după meci, antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, spunea că atacantul în vârstă de 30 de ani putea să îi facă mari pe toți, dar și-a irosit șansa. 

"Dacă Golofca dădea gol, eram mari toți. Golofca a ratat, iar acum suntem nimeni toți. Merităm mai mult. Din păcate, ceilalți au refuzat și a căzut presiunea pe Golofca", a declarat Dan Petrescu la finalul partidei cu Dinamo Zagreb. 

Potrivit GSP, el a fost anunțat apoi că pleacă de la Cluj, urmând a fi împrumutat de săptămâna viitoare la FC Voluntari. 

Antrenorul ilfovenilor, Mihai Teja, și l-a dorit, iar cele două cluburi au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Golofca încă de zilele trecute.

El va fi al doilea jucător de la CFR Cluj care este împrumutat la FC Voluntari, după Sebastian Mailat. 

sursa material: sport.ro

Adauga comentariu