Cinci ani și opt luni de închisoare pentru o femeie care făcea trafic de minori pe Publi24. Cei șase copii minori ai femeii au fost luați în grija DGASPC Suceava

Vineri, 2 aprilie 2021, în jurul orei 16.00, Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe Florentina-Lucica Răscol, de 33 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, condamnată la pedeapsa cinci ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de minori”.

Inculpata a fost ridicată de la domiciliu și a fost condusă la Secția de Poliție Șcheia. Pe urmă, oamenii legii au condus-o la Penitenciarul Botoșani.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare - Primăria comunei Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei. Copiii au fost internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.


Vă amintim faptul că Florentina Lucica Răscol și concubinul său Laurențiu Relu Fierar și-a făcut afacere din prostituție pe Publi24.

Dorința de a-și face propria afacere i-a împins pe Laurențiu Relu Fierar și concubina acestuia, Florentina Lucica Răscol să închirieze trei apartamente din municipiul Suceava în care să-și deschidă bordel. Pentru ca afacerea să aducă roade mai multe, Florentina Lucica Răscol nu s-a dat înapoi din a se prostitua și ea.

Procurorii de la DIICOT Suceava au trimis în instanță un dosar penal în care inculpați sunt cei doi menționați mai sus. Fierar și Răscol vor fi judecați pentru trafic de minori și proxenetism.

Minoră pusă să se prostitueze

Strângând mai multe acuzații, Laurențiu Relu Fierar a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. În perioada aprilie – mai 2019, acesta ar fi convins o minoră de 16 ani să se prostitueze pentru el. Respectiva tânără era adusă des din comuna Ciprian Porumbescu în municipiul Suceava, unde era dusă într-un apartament de pe strada Samuil Isopescu pentru a se prostitua. Fierar ar fi supravegheat-o pe minoră chiar și în timp ce aceasta întreținea relații sexuale. Banii obținuți în urma prostituției le-ar fi ajuns integral în mânile lui Laurențiu Relu Fierar și ale Florentinei Lucica Răscol.

Pentru această faptă, cei doi vor fi judecați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Afacere pe publi24

„Afacerea” celor doi prospera pe seama clienților care apelau la rubrica „Matrimoniale” de pe site-ul Publi24.ro. Pentru a întreține relații sexuale cu „angajatele” celor doi, clienții ar fi plătit între 130 – 230 de lei, în funcție de ceea ce doreau și cât doreau.

Alți bani, alt stil de viață

Laurențiu Relu Fierar a închiriat și un apartament din cartierul George Enescu, în zona Liceului cu Program Sportiv, unde avea o altă femeie care se prostitua. Fierar ar fi primit 500 de lei pe zi de la respectiva femeie pentru a întreține relații sexuale.

Adauga comentariu