Cinci tineri au fost amendați pentru că și-au băut cafelele pe terasa unui bar din centrul comunei Vicovu de Jos. Nici patronul barului nu a scăpat neamendat

Un caz mai aparte a fost constatat la Vicovu de Jos, chiar în centrul comunei. Polițiștii au găsit la terasa unui bar un grup de cinci tineri. Aceștia le-au spus că beau doar câte o cafea, de la automat, dar doi dintre ei aveau asupra lor și băuturi alcoolice. Deși magazinul figura ca închis, polițiștii au constatat că cei doi cumpăraseră băutura, scrie Monitorul de Suceava.

Tinerii aveau asupra lor declarații pe propria răspundere, dar acestea nu au fost considerate justificate. De exemplu, unul dintre ei avea declarație privind activitatea fizică individuală, însă se afla la kilometri buni de domiciliu. În aceste condiții, polițiștii le-au aplicat tinerilor amenzi de 2.000 de lei fiecare. O a șasea amendă de 2.000 de lei i-a fost dată administratorului magazinului.

În total, în cadrul acțiunii desfășurate în intervalul orar 14.00-20.00, polițiștii de la Gălănești au aplicat 17 amenzi, în valoare de 35.000 de lei, pentru încălcarea Ordonanței Militare 3, plus încă o amendă de 2.000 de lei, în baza Ordonanței Militare 1 (cea pentru agentul economic). Polițiștii Secției Rurale Gălănești au aplicat și trei avertismente.

sursa material: stirileprotv.ro

Adauga comentariu