Cinci tineri care voiau să se joace la păcănele fără a avea certificate verzi au fost amendați cu 1.750 de lei

Aseară, pe la ora 20.00, polițiștii suceveni au fost sesizați cu privire la faptul că mai mulți tineri au intrat în incinta agenției de pariuri „Mozzart” de lângă Piața Centrală fără a prezenta certificatul verde conform legislației în vigoare.

 

Conform angajatei locației, în incinta agenției de pariuri a intrat un grup de tineri care au spus că vor să se joace la păcănele. Aceștia au refuzat să îi prezinte angajatei certificatele verzi sau dovezile că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi în urma infectării cu coronavirus. În aceste circumstanțe, femeia a anunțat-o pe șefa sa, iar cea din urmă a anunțat Poliția.

 

După ce indivizii au văzut că a fost solicitată intervenția polițiștilor au părăsit sala de jocuri.

Când la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, în fața agenției de pariuri se afla un grup format din cinci tineri, iar alții trei se aflau în interior. Cei trei indivizi din sala de jocuri au fost legitimați și li s-au verificat certificatele verzi, fiind valabile. În cazul celorlalți cinci tineri, aceștia au recunoscut faptul că au intrat în agenția de pariuri fără a avea certificate verzi.

În aceste condiții, polițiștii i-au amendat pe cei cinci indivizi cu 1.750 de lei.

Adauga comentariu