Cine s-ar fi așteptat la asta? Ion Lungu le-a dat sucevenilor vestea că Ștrandul municipal din Ițcani nu se va deschide anul acesta, ci poate primăvara viitoare: „Nu avem canalizarea funcțională”

Astăzi, primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a dat sucevenilor două vești cu privire la Ștrandul municipal din Ițcani, una bună și una rea.

Vestea bună este că lucrările la acest ștrand vor fi finalizate până la finalul acestei luni. Conform edilului, acum se lucrează la instalarea gazului metan și a energiei electrice.

Vestea proastă este că ștrandul nu va fi dat în funcțiune în acest an. Cu puțin noroc, poate abia la primăvară. Chiar dacă ștrandul va fi gata mâine - poimâine, bazinele de înot nu vor avea apă prea curând, doar dacă va ploua. În acest moment există întârzieri la lucrarea de canalizare pe strada Ștrandului. 

Primarul speră ca ștrandul să fie pus în funcțiune din primăvara anului 2023.

„Se lucrează la instalarea utilităților respectiv gaz metan și energie electrică.

Este în curs de amenajare calea de acces în ștrand care va fi un drum betonat.

Sunt întârzieri la lucrarea de Canalizare pe strada Ștrandului, datorită faptului că s-a întârziat achiziția publică.

Până nu avem canalizarea funcțională nu se pot face probe la bazine și la stația de clorinare și filtare a apei. Este un ștrand modern cu instalații de clorinare și filtrare de ultimă generație, cu un sistem performant de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea și menținerea temperaturii stabilite a apei. Facem tot posibilul să grăbim recepția finală la acest obiectiv important de investiții”, a spus Ion Lungu.

Ultimele declarații ale primarului Lungu despre acest ștrand:

Ion Lungu anunță că lucrările de la ștrandul municipal sunt în grafic: „Dorim ca la data de 31 iulie 2022, să finalizăm lucrările”

Lungu le spune sucevenilor că este „POSIBIL” ca la finalul acestei veri să deschidă Ștrandul Municipal: „Stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de peste 50%.”

Adauga comentariu