Cine sunt „primarii” municipiului Suceava care imediat după alegerile locale au uitat de cei care i-au votat

Pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava s-au înscris 14 candidați care în perioada de precampanie și campanie au fost vocali pe rețelele de socializare, unii mai mult decât alții. Pentru a-și face cât mai multă reclamă și pentru a ajunge în newsfeed-ul cât mai multor suceveni, unii dintre candidați au investit diverse sume de bani pentru a-și sponsoriza postările pe Facebook. Alți politicieni nu s-au lăudat doar pe Facebook, ci s-au lăudat și prin reclame pe Youtube.

Pe cât de vocali erau candidații înainte de alegerile locale din 27 septembrie 2020, pe atât de tăcuți sunt acum. Mulți dintre cei care se băteau cu pumnii în piept că vor face și că vor drege dacă sucevenii îi vor vota acum au trecut în modul „stand-by”, în care se aflau până în precampanie.

Cotidianul Ziar de Suceava vă va arăta cât de mult vă respectă candidații pe care i-ați votat pentru funcția de primar și cât de mult le pasă de efortul dumneavoastră de a merge la vot.

ION LUNGU (PNL) – 9.800 de voturi  (31,9%)

Ion Lungu, vechiul și noul primar al municipiului Suceava, le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate în conferința de presă ce a avut loc astăzi în incinta Primăriei Suceava.

„Vreau să mulțumesc sucevenilor care mi-au acordat un vot pentru a continua la Primăria municipiului Suceava. Sigur, prezența a fost mică. Îmi pare rău, dar asta e tendința la nivel urban mare”, a spus Lungu în conferința de presă.

Marian Andronache (PMP) – 6.039 de voturi (19,66%)

Marian Andronache le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate într-o postare pe pagina sa de like-uri pe Facebook. Pe pagina sa personală acesta nu a mai postat nimic după ziua de 27 septembrie.

„Rezultatele parțiale ale alegerilor mă plasează pe locul doi, cu un procent de aproximativ 20%. Mulțumesc sucevenilor care m-au votat, mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru toate gândurile bune! Mă simt onorat! Mulțumesc echipei mele pentru munca depusă, pentru sprijin și pentru rezultat! Împreună contăm! 
Doamne ajută”, a spus Marian Andronache.

Dan Ioan Cușnir (PSD) – 5.188 de voturi (16,89%)

Dan Ioan Cușnir, deși a ieșit pe locul III la aceste alegeri locale pentru funcția de primar, nu și-a făcut timp să le mulțumească sucevenilor pentru voturile acordate, nici pe pagina sa de like-uri, nici pe pagina sa personală. Ultima postare a PSD-istului, pe ambele conturi, a fost distribuirea piesei „Wind of change” (Vântul schimbării) a trupei Scorpions pe data de 26 septembrie 2020.

Florin Sinescu (PRO România) - 2.799 de voturi (9,11%)

Florin Sinescu, care are doar pagină personală de Facebook, nu și una de like-uri, nu le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate. Ultima sa postare de pe Facebook a fost distribuirea unui live al cotidianului News Bucovina în dimineața de 27 septembrie 2020.

Teodora Munteanu (USR PLUS) – 2.202 voturi (7,17%)

Teodora Munteanu, care are două pagini de Facebook, una personală și una de like-uri, și-a făcut timp și le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate.

„Vă mulţumim celor care nu aţi stat deoparte şi aţi votat. Vă mulţumim celor care aţi votat Alianţa USR PLUS. Vom fi 3 consilieri în Consiliul Local Suceava. Nu vă vom dezamăgi. Veţi avea în noi parteneri, colaboratori. Vom aduce transparenţă în actul decizional şi în cheltuirea banului public.
Un nou început pentru modul de a face politică. Vom face politică pentru oraş, pentru suceveni”, a spus Teodora Munteanu pe pagina sa personală, dar și pe pagina de like-uri.

Alin Opincaru (UpB) - 1.140 de voturi (3,71%)

Alin Opincaru, care are două pagini de Facebook, una personală și una de like-uri, și-a făcut timp și le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate, chiar într-un mod sincer.

„S-a terminat nebunia! S-a terminat campania! Sentimentele sunt împărțite între dezamăgirea procentelor și bucuria creată de multimea mesajelor, toate de încurajare și felicitări! Dacă as putea, v-as îmbrățișa pe toți 1140! Intr-un fel sau altul o voi face în perioada următoare! Am sa continui sa fac politica zambind așa cum v-ați obișnuit!
Mulțumesc echipei, mulțumesc oamenilor apropiați și mulțumesc Uniunii pentru Bucovina! Ps: de-abia asteptam sa scot poza de buletin din campanie”, a spus Alin Opincaru.

Ștefan Alexandru Băișanu (PPU – SL) – 1.133 de voturi (3,68%)

Ștefan Alexandru Băișanu, care are două pagini de Facebook, una personală și una de like-uri, și-a făcut timp și le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au votat! Mulțumesc pentru încrederea acordată! Mulțumesc și celor care au mers sa voteze! Respect”, a spus Băișanu pe ambele sale pagini de Facebook.

Petru Cobzaru (PER) – 581 de voturi (1,89%)

Petru Cobzaru, care are doar pagină personală de Facebook, nu și-a făcut timp pentru a le mulțumi sucevenilor pentru voturile acordate. Acesta se pare că a fost prea ocupat cu distribuirea glumelor pe pagina sa.

Vasile Boghian (AUR) – 532 de voturi (1,73%)

Vasile Boghian, care are două pagini de Facebook, una personală și una de like-uri, nu și-a făcut timp să le mulțumească sucevenilor pentru voturile acordate. Acesta nu a mai postat nimic pe paginile sale în perioada 27 - 30 septembrie 2020.

Romeo Canură (ALDE) – 335 de voturi (1,09%)

Romeo Canură, care are doar pagină de like-uri, nu și-a făcut timp să le mulțumească sucevenilor pentru voturile acordate. Acesta nu a postat nimic pe pagina sa în perioada 27 - 30 septembrie 2020.

Andrei Neșculescu (independent) – 283 de voturi (0,92%)

Andrei Neșculescu, care are doar pagină personală de Facebook, și-a făcut timp și le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate prin live-urile sale.

Dan Acibotăriță (PV) – 255 de voturi (0,83%)

Dan Acibotărița, care are doar pagină personală de Facebook, nu și-a făcut timp pentru a le mulțumi sucevenilor pentru voturile acordate. În perioada 27 - 30 septembrie 2020, printre multe share-uri neinteresante, s-a strecurat și o mulțumire a Partidului Verde.

Gheorghe Nedea (independent) – 233 de voturi (0,76%)

Gheorghe Nedea, care are doar pagină personală de Facebook, le-a mulțumit sucevenilor pentru voturile acordate în nenumărate rânduri în live-urile sale.

Marius Boghian (ADER) – 164 de voturi (0,53%).

Marius Boghian, care are doar pagină personală de Facebook, și-a făcut timp pentru a le mulțumi sucevenilor pentru voturile acordate, dar le-a mulțumit și colegilor din partid. 

„Felicitări câștigătorilor! Cinste învinșilor! Mulțumesc tuturor celor care au dat un vot pentru ADER. O lecție binevenită și viața nu se termină la aceste alegeri. Așa cum am spus încă de la începutul campaniei: Familia este pe primul loc! Sănătate tuturor și succes în noul mandat”, a spus Marius Boghian.

 

Adauga comentariu