Ciolacu calca in picioare deciziile CEx si legitimitatea conducerii colective. Prin numirea lui Ghita Simon, autoritatea lui Gabi Zetea si Radu Moldovan, grav stirbita

Incercarea de puci de ieri, cand Marcel Ciolacu, presedintele PSD cu facultatea de drept facuta la Universitatea Ecologica, presedintele PSD care vorbeste mai rau decat Dancila, a impus un coordonator la alegerile PSD din Cluj, in persoana amicului sau de sprituri Gheorghe Simon, ridica o intrebare nasoala. Mai conteaza CEx in PSD sau a devenit servetelul de sters mucii al lui Ciolacu?

Dupa debarcarea Vioricai Dancila, Ciolacu i-a fraierit pe membrii CEx cu ideea unei conduceri colective din care sa faca parte cele mai importante 5 judete ca si scor electoral, dar si cei mai tari lideri regionali. Pentru Transilvania au fost alesi drept coordonatori Radu Moldovan de la PSD Bistrita-Nasaud si Gabriel Zetea de la PSD Maramures.

EI ar fi trebuit sa se ocupe de coordonarea alegerilor din Cluj, daca tot era cazul. Insa, cumva, au fost incalecati de Ciolacu, care i-a umilit ieri in CEx numind un aghiotant PESTE ei si stirbind grav autoritatea lui Zetea si Moldovan care nu au reactionat deloc.

Ca sa nu mai punem la socoteala ca Ciolacu da un semn absolut ingrozitor electoratului PSD Cluj prin incercarile repetate de a-i readuce in filiala clujeana pe deputatii tradatori Nasra si Itu.

Joi, PNL va declansa jihadul asumarilor obligand PSD sa depuna motiune de cenzura. Ciolacu, care a vandut deja PSD, l-a predat deja securistilor lui Iohannis, va incepe sa danseze in ritm de vals, nu de alta, dar daca nu e cuminte si nu papa tot ce ii serveste Iohannis, il iau baietii si il trimit la adevarata facultate.

Pana una alta, nici unui greu din PSD nu i se aude muzicuta, desi toti simt ca Ciolacu, ajuns deputat abia in 2012 si care a suit treptele puterii foarte rapid, sare calul si devine extrem de toxic pentru partid.

Adauga comentariu