Circ făcut de un individ beat în Bazar. Cetățeanul turmentat a fost încătușat și dus la Poliție după ce a sunat la 112 pentru a anunțat că l-ar fi bătut un comerciant

Ieri, un individ beat, care a sunat la 112 pentru a se victimiza spunând că a fost agresat fizic, a fost dus la Secția de Poliție Burdujeni încătușat.

În ziua menționată, pe la ora 12.30, I.D. (32 de ani), din comuna Dumbrăveni, a avut o neînțelegere cu un comerciant din incinta Centrului Comercial Bazar, din municipiul Suceava, în urma căreia a pus mâna pe telefon și a sesizat serviciul 112 cu privire la faptul că a fost bătut.

Apelantul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a spus că în timp ce se afla în incinta Bazarului a fost lovit de către un comerciant, respectiv un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava.

I.D. a fost invitat la Secția de Poliție din Burdujeni pentru a depune plângere împotriva comerciantului care l-ar fi agresat fizic. Atunci, individul din Dumbrăveni a adoptat un comportament agresiv și a refuzat să coopereze cu oamenii legii. În aceste condiții, polițiștii l-au încătușat și l-au dus la secția menționată.

Pe urmă, I.D. a fost îndrumat să-și scoată certificat medico-legal de la SML Suceava, dacă susține că a fost rănit de către comerciantul din Bazar.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violență”.

Adauga comentariu