Circa 200 de amenzi au fost aplicate ieri persoanelor care nu au respectat noile restricții de deplasare. Valoarea amenzilor este de peste 330.000 de lei

Ieri, polițiștii suceveni au dat 187 de amenzi, în valoare de 334.985 de lei pentru nerespectarea prevederilor privind circulația persoanelor în contextul Ordonanței Militare nr. 3.

Jandarmii au dat 10 amenzi, în valoare de 2.900 de lei de asemenea pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și deplasare.

Amenzile au fost aplicate pe raza județului Suceava.

„Facem apel încă o dată către cetățeni să respecte restricțiile de deplasare și să apeleze la completarea declarațiilor pe propria răspundere doar în situațiile limitativ prevăzute. Sperăm ca toată lumea să înțeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor și al celor dragi nouă. Ca polițiști ne facem datoria și încercăm să înțelegem toate situațiile și să le abordăm profesionist dar și uman”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Tot ieri, 26 martie 2020, un sucevean a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru că nu a respectat măsura autoizolării. 

 

Adauga comentariu