CJ Suceava își caută un consilier județean și un vicepreședinte, după ce astăzi s-a luat act de demisia lui Cristinel Crețu

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava, s-a luat act de demisia lui Silviu Cristinel Crețu din funcția de consilier județean și din cea de vicepreședinte al CJ.

 

Demisia acestuia a fost depusă la secretariatul general al județului la data de 20 aprilie 2022.

 

În această zi, CJ Suceava a votat cu 33 de voturi „pentru” proiectul de hotărâre și niciun vot împotrivă sau abținere.

 

Așadar, în acest moment există liber un post de consilier județean și unul de vicepreședinte al CJ Suceava.

Vă amintim faptul că Silviu Cristinel Crețu a fost arestat preventiv pentru luare de mită și trafic de influență. Acesta ar fi primit o șpagă de 40.000 de euro de la un drumar sucevean.

Comentarii

emigrant

29.04.2022 19:22

Din acest incident grav care a distrus viata unui om ar trebui sa invatam ceva. Unii sa nu cerem comisioane. Altii sa respectam proiectele la lucrarile de drumuri. Sa folosim bitum de calitate si in dozaj prescris de standarde. Sa folosim agregate concasate de cariera de munte si nu pietris de rau mai ieftin dar mai putin rezistent. Straturile de mixturi asfaltice sa le asternem la grosimile din proiect. Nu 4 cm grosime beton asfaltic cu nisip de rau  in loc de 6 cm grosime beton afaltic cu criblura de cariera.

Adauga comentariu