CJ Suceava plătește peste 780.000 de euro pentru ca Iomicar și SUCT să finalizeze lucrările la noul terminal de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava

Firmele Iomicar și SUCT au câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Suceava pentru „Executie lucrari - rest de executat, la obiectivul de investiții Extindere terminal pasageri la Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava”.

„Motivat de întârzierile în execuție și finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiție, precum și de comportamentul necorespunzător a executantului lucrării, autoritatea contractantă a reziliat contractul de achiziție publică. În aceste condiții, pentru finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiții este necesară achiziționarea execuției lucrărilor - rest de executat”, se arată pe SEAP.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 3.262.246,52 lei. Mai exact, adăugând TVA-ul și transformând leii în euro (4,95 lei = 1 euro) rezultă circa 784.257 euro. 

În 2018, CJ Suceava anunța faptul că societatea de Construcții Napoca SA, UTI Grup SA, Geo Arc SRL și Aero Project SRL se vor ocupa de lucrări și proiectări la noul terminal.

Adauga comentariu