Clipe de coșmar pentru o femeie din Moara care și-a găsit fiul într-o baltă de sânge. Acesta s-a înjunghiat în torace și și-a tăiat gâtul după ce s-a închis în șură

Ieri, 23 martie 2021, M.B., un bărbat în vârstă de 45 de ani, și-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de violent, pe raza comunei Moara. Individul s-a tăiat și s-a înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului și a toracelui. 

Se pare că ieri, bărbatul i-a spus mamei sale că se va sinucide și a plecat. Acesta nu a invocat un motiv anume care l-a determinat să recurgă la acest gest. Pe urmă, acesta a luat un cuțit și s-a dus în șură, unde s-a încuiat, s-a tăiat și s-a înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului și a toracelui.

După un timp, mama individului a încercat să intre în șură și a observat că ușa de acces este închisă din interior. Femeia a forțat ușa respectivă și a reușit să intre în șură. Astfel, aceasta și-a găsit fiul într-o baltă de sânge. Deși femeia a încercat să îl salveze pe M.B., nu a reușit.

Bărbatul suferea de afecțiuni psihice, respectiv schizofrenie paranoidă, fiind de mai multe ori internat la Secția de Psihiatrie și urmând un tratament medicamentos.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

 

Adauga comentariu