„Cod roșu” de bătaie la Broșteni! Cel mai mare oraș din România va gâzdui pentru prima data o gală profesionistă de kickboxing

În premieră pentru orașul Broșteni, din județul Suceava, în această lună va găzdui pentru prima dată o gală profesionistă de kickboxing.

Evenimentul, care este organizat de către Ovidiu Mironescu și Brostage, va avea loc la data de 27 august 2021 în incinta celor de la D Magic Events, din Broșteni.

„Este o ambiție de a mea, din trecut. Este un vis de-al meu. Am făcut sport de performanță, am ajuns antrenor, acum încerc să fiu și organizator. (...) Sper să facem 12 meciuri, asta înseamnă undeva la 24 de sportivi. (...) Momentan nu știm meciurile exacte, dar sper ca până la sfârșitul săptămânii să închei tot fight card-ul, în sensul să știu exact toți sportivi, care și cum vor lupta. Deocamdată cred că vor fi sportivi doar din România. Avem o surpriză, dar să vedem. (...) Numărul de bilete va fi limitat, nu vom putea primi mai mulți. Îi invit pe oameni să vină să vadă spectacolul. Vor lupta și patru sportivi de-ai mei. (...) Dacă această gala va avea succes, sper să fac un obicei din chestia asta și odata la două-trei luni să organizăm aici gale profesioniste”, a spus Ovidiu Mironescu.

Persoanele care vor să-și achiziționeze bilete pentru această gală de kickboxing pot lua legătura direct cu Ovidiu Mironescu dând click AICI.

De asemenea, în această lună, în locația celor de la D Magic Events vor avea loc și două concerte. La data de 7 august 2021, vor urca pe scenă Direcția 5 și Cargo, la data de 8 august 2021, va urca pe scenă Nicolae Furdui-Iancu și Ansamblul Crai Nou - Alba-Iulia, la data de 28 august 2021 va desfășura un concert trupa Iris și White Mahala, iar la data de 29 august 2021 va cânta trupa Plăieșii.

 

Adauga comentariu